Siirry sisältöön
🌞 Kaikki tuotteet -24 % koodilla KESÄ24
🌞 Kaikki tuotteet -24 % koodilla KESÄ24
Painonpudotus ja rasvanpoltto asiakastarina fitvalmennus

Vaa'an ostaminen motivoi elämäntapamuutokseen

Paavo sai motivaation elämäntapamuutokseen, kun 30-vuotis synttärit häämöttivät vain muutaman kuukauden päässä. Vaa'an ostaminen oli viimeinen niitti, joka sai Paavon toimimaan. Pian Paavo ottikin yhteyttä Fitvalmennukseen. 

Paavon alkuperäisenä tarkoituksena oli vetää vain muutaman kuukauden "pikadieetti" syntymäpäiville, mutta alkukartoituksessa Paavolle valkenivat järkevät realiteetit siitä, että järkevä muutos ei synny muutamassa kuukaudessa vaan pysyvä muutos vaatii aikaa, järkevän suunnitelman ja motivoituneen toteuttajan. Paavolla laihdutusmotivaatio oli kohdillaan, tarvittiin vain järkevät ohjeet, välitavoitteet ja kehityksen seuranta.

Aloitimme Paavon kanssa aktiivisen valmennusyhteistyön ja ohjelmien viikoittaisen hienosäädön. Yhteistyössä Paavon kanssa päätimme, että emme halua vain väliaikaista muutosta vaan uudet elämäntavat ja pysyvät tulokset. Tulokset puhuivat puolestaan alusta asti ja painoa tiputettiin järkevällä tahdilla, jotta jo hankittu lihasmassa pystyttiin säilyttämään rasvamassan polttamisesta huolimatta.

Helpot ja mielekkäät ruuat

Jos toteutus ei ole mielekästä, ei sitä pysty toteuttamaan pitkään. Ruokaohjelmassa käytettiin normaalia kotiruokaa Paavolle riittävässä määrissä, niin, että Paavolle lasketut makrot täyttyivät ja selvitetty energiamäärä oli riittävä.

Toteutuksesta haluttiin tehdä mahdollisimman mielekästä, joten valmennus toteutettiin perinteisillä ja helpoilla kotiruoilla. 

Pitkän aikavälin tulokset

Vuosi valmennusyhteistyön aloittamisesta painoa oli pudotettu yhteensä -22 kiloa ja voikin jo sanoa, että uusi elämäntapa oli saavutettu. Tavoitteet kropan muokkaamisen suhteen ovat edelleen olemassa, mutta ne ovat paljon muuttuneet. Yhteistyö jatkuu erityisesti lihasmassan kasvatuksen parissa. Kaikki lihasmassa on erittäin energia-aktiivista kudosta eli mitä enemmän lihasmassaa, sitä korkeampi kehon energian keskikulutus. Kehittyneellä lihasmassalla ja pirteällä aineenvaihdulla Paavon projekti jatkuu kohti uusia asetettuja tavoitteita. 

"Valmentajan kannustus hetkinä, jolloin painon muutos tuntui junnaavaan paikallaan oli tärkeää. Selkeä suunnitelma ja näkemys päämäärästä auttoivat kohti lopullista tavoitetta", Paavo kertoo.

Painonpudotus asiakastarina Fitvalmennus

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Asiakastarina aineenvaihdunnan tason palauttaminen

Rasvanpoltto terveellisesti

Edellinen artikkeli Aamutreeni – kannattaako tyhjällä mahalla harjoitella?
Seuraava artikkeli Stressin vaikutus painonhallintaan

Lue myös seuraavat artikkelit: