Siirry sisältöön
🎉 Yli 45 € tilauksiin metallinen shaker kaupan päälle! Klikkaa ja lue lisää!
🎉 Yli 45 € tilauksiin metallinen shaker kaupan päälle! Klikkaa ja lue lisää!
Ollin pysyvä muutos | -17kg verkkovalmennuksen avulla

Ollin pysyvä muutos | -17kg verkkovalmennuksen avulla

Olli lähti rohkeasti muuttamaan elämäänsä loppukesästä 2023, kun hän liittyi Fitvalmennuksen etävalmennukseen tavoitteenaan saavuttaa terveempi ja aktiivisempi elämäntapa. Hän oli kyllästynyt taisteluun painon kanssa ja halusi löytää kestävän ratkaisun hyvinvointinsa parantamiseksi.

Ennen valmennuksen aloittamista

Ennen valmennuksen aloittamista Olli kohtasi haasteista kuntosalilla progressiivisessa treenaamisessa ja tavoitteita tukevan ruokavalion koostamisessa. Vaikka hän oli käynyt salilla kaksi vuotta, tulokset eivät olleet toivottuja.

Valmennuksen aloitus ja sisältö

Valmennuksen alkaessa Ollille luotiin selkeät välitavoitteet kohti pidemmän aikavälin tavoitetta. Tavoitteiden saavuttamiseksi Ollille luotiin räätälöity ruokavalio ja treeniohjelma, jotka olivat suunniteltu huomioimaan hänen tavoitteensa ja yksilölliset tarpeensa. Pitkäjänteisen sitoutumuksen ja päättäväisyyden avulla Olli otti ensimmäiset askeleet kohti muutosta.

Valmennuksessa saavutetut tavoitteet

Nyt yhdeksän kuukautta myöhemmin, Ollin matka valmennuksen avulla on ollut vaikuttava. Hän on pudottanut painoaan -17 kiloa. Mutta ennen kaikkea, Olli on löytänyt uudenlaisen suhteen terveelliseen elämäntapaan. Hän on oppinut kuuntelemaan kehoaan ja nauttimaan terveellisestä ruoasta sekä aktiivisesta liikunnasta.

Ollin kokemukset Fitvalmennuksen valmennuskokonaisuudesta

"Valmennus on muuttanut elämäni", Olli toteaa. "En olisi koskaan uskonut, että voisin saavuttaa näin paljon. Olen kiitollinen jokaisesta askeleesta matkallani kohti terveellisempää ja onnellisempaa elämää."

"Valmentajani Sandor omalla persoonallaan ja asiantuntijuudellaan on juuri se tsemppari, mitä tarvitaan tavoitteiden saavuttamiseen. Sandorin nopea reagointi sekä inhimilliset mutta kehittävät tavoitteet ja neuvot luovat hyvät edellytykset onnistua omissa tavoitteissa. Suosittelen todella lämpimästi Sandoria ja Fitvalmennuksen kokonaisuutta!

Edellinen artikkeli Cooper-haaste Ratinan stadionilla 2024 - Fitvalmennuksen ilmainen juoksutapahtuma
Seuraava artikkeli Heidin elämäntapamuutos verkkovalmennuksen avulla - Katso video

Lue myös seuraavat artikkelit: