Siirry sisältöön
🎉 Yli 45 € tilauksiin metallinen shaker kaupan päälle! Klikkaa ja lue lisää!
🎉 Yli 45 € tilauksiin metallinen shaker kaupan päälle! Klikkaa ja lue lisää!

Valmentajat

Koulutetut ja sertifioidut liikunta-alan ammattilaiset! Työskentelemme päivittäin valmennettaviemme kanssa niin, että jokainen onnistuisi tavoitteissaan. Jokainen valmennettavamme saa kerralla käyttöönsä yli 10-vuoden tietämyksemme ja kokemuksemme. Tavoitteenamme on kehittää itseämme ja valmennuksiamme jatkuvasti. Näin pystymme tarjoamaan valmennuksiin aina uutta arvokasta sisältöä, jotta kaikki saavuttaisivat omat henkilökohtaiset tavoitteensa!

Valmentajien kuvaukset

Jarkko Järvenpää

Jarkko Järvenpää

Olen moninkertainen yleisurheilun Suomen mestari ja arvokisaedustaja, jolla on vankka kokemus kilpajuoksusta ja valmennuksesta. Oma juoksutaustani on vahvistanut ymmärrystäni siitä, miten tärkeää on oikeanlainen harjoittelu ja valmistautuminen juoksutapahtumiin.

Omat henkilökohtaiset ennätykseni ovat 10km 28:58; 1/2maraton 1.04:30.

Valmennusfilosofiani perustuu yksilölliseen lähestymistapaan ja kannustavaan ilmapiiriin. Haluan auttaa juoksijoita parantamaan kestävyyttään ja saavuttamaan omat tavoitteensa. Uskon, että jokaisella juoksijalla on potentiaalia saavuttaa enemmän kuin he itse uskovatkaan, ja pyrin innostamaan heitä löytämään sisäisen motivaationsa ja nauttimaan juoksun ilosta.

Yhteys: jarkko@fitvalmennus.fi

Jarkon valmennukset
Sandor Rajanti

Sandor Rajanti

Olen koulutettu liikuntaneuvoja ja personal trainer, jolla on yli 12 vuoden vankka lajitausta eri liikuntalajeista. Olen erikoistunut online valmennuksiin.

Olen aina ollut intohimoinen liikuntaa kohtaan ja olen itse harrastanut monia erilaisia kuntoilulajeja vuosien varrella. Tämän vuoksi minulla onkin vankka kokemus ja asiantuntemus monilla eri alueilla, kuten kuntosaliharjoittelussa.

Valmennusfilosofiani perustuu yksilölliseen lähestymistapaan ja asiakkaan tavoitteiden huomioimiseen. Haluan auttaa jokaista asiakastani saavuttamaan parhaan mahdollisen kunnon ja terveyden, ja räätälöin valmennusohjelman jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Olen sitoutunut auttamaan asiakkaitani saavuttamaan tavoitteensa ja pysymään motivoituneina!

Yhteys: sandor@fitvalmennus.fi

Sandorin valmennukset
Lauri Koskensalo

Lauri Koskensalo

Olen urheillut suurimman osan elämästäni. Liikunta ja hyvinvointi ovat olleet intohimojani aina lapsesta asti. Pitkän urheilu-urani aikana minulle on kertynyt yli 16-vuoden kokemus kuntosaliharjoittelusta, fitness lajeista sekä kilpahiihdosta ja yleisurheilusta, aina SM-tasolle asti. 

Pitkän urheilu-urani aikana olen työskennellyt useiden alan ammattilaisten kanssa niin kansainvälisesti kuin Suomessa. Olen monien ammattivalmentajien myötä löytänyt myös oman tapani viedä osaamistani eteenpäin.

Vuonna 2018 opiskelin itseni sertifioiduksi Personal Traineriksi. Personal Traineriksi valmistumisen jälkeen palvelin asiakkaita Fressi hyvinvointikeskuksessa ja vuodesta 2019 eteenpäin Fitvalmennuksella.

Yhteys: info@fitvalmennus.fi

Laurin valmennukset