Siirry sisältöön
Valmennuksillamme on 100% tyytyväisyystakuu
Valmennuksillamme on 100% tyytyväisyystakuu

Valmentajat

Koulutetut ja sertifioidut liikunta-alan ammattilaiset! Työskentelemme päivittäin valmennettaviemme kanssa niin, että jokainen onnistuisi tavoitteissaan. Jokainen valmennettavamme saa kerralla käyttöönsä yli 10-vuoden tietämyksemme ja kokemuksemme. Tavoitteenamme on kehittää itseämme ja valmennuksiamme jatkuvasti. Näin pystymme tarjoamaan valmennuksiin aina uutta arvokasta sisältöä, jotta kaikki saavuttaisivat omat henkilökohtaiset tavoitteensa! 

Vahvuutemme valmentajina

  • Kuntosaliharjoittelu
  • Toiminnallinen harjoittelu
  • Kestävyysharjoittelu
  • Elämäntapamuutokset

Kohderyhmät

  • Aloittelijat
  • Painonpudottajat
  • Kehonmuokkaajat
  • Urheilijat

Voit siirtyä valmennuksiin TÄSTÄ tai katso mitä asiakkaamme ovat sanoneet valmennuksistamme TÄSTÄ!

Valmentajien kuvaukset

Lauri / Personal Trainer

Lauri / Personal Trainer

Olen urheillut suurimman osan elämästäni. Liikunta ja hyvinvointi ovat olleet intohimojani aina lapsesta asti. Pitkän urheilu-urani aikana minulle on kertynyt yli 16-vuoden kokemus kuntosaliharjoittelusta, fitness lajeista sekä kilpahiihdosta ja yleisurheilusta, aina SM-tasolle asti. 

Pitkän urheilu-urani aikana olen työskennellyt useiden alan ammattilaisten kanssa niin kansainvälisesti kuin Suomessa. Olen monien ammattivalmentajien myötä löytänyt myös oman tapani viedä osaamistani eteenpäin.

Vuonna 2018 opiskelin itseni sertifioiduksi Personal Traineriksi. Personal Traineriksi valmistumisen jälkeen palvelin asiakkaita Fressi hyvinvointikeskuksessa, mutta asiakaskunnan laajentumisen myötä syntyi Fitvalmennuksen verkkovalmennukset vuonna 2019.

Sandor / Personal Trainer

Sandor / Personal Trainer

Olen koulutettu liikuntaneuvoja ja personal trainer, jolla on yli 12 vuoden vankka lajitausta eri liikuntalajeista. Olen erikoistunut online valmennuksiin.

Olen aina ollut intohimoinen liikuntaa kohtaan ja olen itse harrastanut monia erilaisia kuntoilulajeja vuosien varrella. Tämän vuoksi minulla onkin vankka kokemus ja asiantuntemus monilla eri alueilla, kuten kuntosaliharjoittelussa.

Valmennusfilosofiani perustuu yksilölliseen lähestymistapaan ja asiakkaan tavoitteiden huomioimiseen. Haluan auttaa jokaista asiakastani saavuttamaan parhaan mahdollisen kunnon ja terveyden, ja räätälöin valmennusohjelman jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Olen sitoutunut auttamaan asiakkaitani saavuttamaan tavoitteensa ja pysymään motivoituneina!