Siirry sisältöön
🌞 Kaikki tuotteet -24 % koodilla KESÄ24
🌞 Kaikki tuotteet -24 % koodilla KESÄ24

FITVALMENNUS

Tietoa meistä

Fitvalmennus on osaava ja kotimainen verkkovalmennusten tarjoaja jo vuodesta 2019. Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi painonpudotuksessa, syömään paremmin, treenaamaan progressiivisesti, kasvattamaan lihasmassaa tai voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Meiltä löydät myös treenivarusteet kehityksen tueksi.

Tutkittu tieto yhdistettynä tekemiseen!

Meille tärkeää on erinomainen asiakaspalvelu, nopeat vastaukset kysymyksiin sekä toimiva palveluprosessi. Uskomme, että oikea tutkittu tieto yhdistettynä oikeaan tekemiseen tuottaa tuloksia! Kun tavoitteet ovat selkeästi mielessä, ovat ne myös helpompi saavuttaa. Tulee kuitenkin muistaa, että ohjelmat tuottavat tuloksia vain, kun ohjeita noudattaa. Motivaatio, selkeät ohjeet ja päämäärä luovat pitkäkestoisia tuloksia.

Tärkeintä on, että osaat valita omaan elämäntyyliisi sopivat valmennukset. Nykyistä elämänlaatua parantamalla tai opettelemalla kokonaan uudet elämäntavat. Jos et ole vielä keksinyt miten sinun tulisi lähteä liikkeelle, ei asian kanssa kannata painia yksin. Mikäli tarvitset nopean yhteyden kysyäksesi lisää valmennuksista, voit ottaa nopeasti yhteyttä verkkokaupan chat palvelulla. Jos taas haluat katsoa asioita tarkemmin yhdessä voit varata ilmaisen konsultaation yhteydenottolomakkeella.

Suomalaisten aikuisten ruokatottumukset ovat pitkällä aikavälillä kehittyneet pääosin myönteiseen suuntaan, vaikka yksilölliset erot ovat suuria. Sinun ei tarvitse kituuttaa itseäsi päästäksesi tavoitteisiin. Asioita, joihin kaikkien tulisi kiinnittää huomiota, riippumatta siitä, onko suunnittelutyössä käytössäsi ammattilaista vai ei ovat; liian suuri kovan (tyydyttyneen) rasvan saanti, suolan määrä ja liian vähäinen ravintokuidun saanti. Elämänlaatua voi parantaa monella tavalla, mutta jo vain lisäämällä kasvisten, marjojen ja täysjyväviljan sekä kalan ja kasviöljyn kulutusta kohennat terveyttäsi mukavasti. Jos et tiedä mikä ovat sopivat määrä juuri sinulle, niin voit olla yhteydessä ja autamme sinua järkevän mallin suunnittelussa.

Mikä tekee Fitvalmennuksen valmennuksista ensiluokkaisen?

Kyse ei ole vain tavoitteista ja niiden saavuttamisesta, vaan oppimisesta ja kehittymisestä uudelle tasolle omassa elämässäsi. Valmennukset ovat suunniteltu niin, että niiden sisältö jää elämään myös valmennuksen jälkeen.

  • Kaikki Fitvalmennus.fi sivuston valmennukset ovat ammattilaisen suunnittelemia ja moneen kertaan testattuja.
  • Kaikissa valmennuksissa on käytössä valmennussovellus, joka kulkee mukanasi paikasta riippumatta.
  • Valmentaja pystyy olemaan läsnä, vaikka valmennus tapahtuisikin kokonaan etäyhteydellä ja tapaamiset Teamsin välityksellä. Liikevideoiden ja selitysten myötä liiketekniikoiden opetteleminen on mahdollista myös etänä. Liikevideot valmennusympäristössä luovat mukavasti uutta treenimotivaatiota salille!

(Alapuolella kuva valmennussovelluksesta.)
Mobiili sovellus valmennuksen tueksi
  • Meille tärkeintä on nopeat vastaukset kysymyksiin. Valmentaja on aina tavoitettavissa valmennukseen liittyvissä kysymyksissä. 
  • Treeniohjelmat sisältävät videot ja sanalliset ohjeet liikkeiden oikeista suoritustekniikoista.
  • Treeniohjelmat sisältävät kohdelihaksen selitykset.
  • Progressiiviset treeniohjelmat kovenevat viikottain, jonka jälkeen on huomioitu optimaalinen kevennys. 
  • Ruokavaliot ja treeniohjelmat, joihin on mahdollisuus tehdä yksilöityjä muutoksia tukevat tavoitteitasi.       
  • Tarjoamme valmennuksillemme 100% tyytyväisyystakuun. Voit lukea tyytyväisyys takuusta lisää tästä.

Miten voin aloittaa valmennuksessa?

PayPal, Klarna ja suojatut korttimaksut takaavat turvallisen maksamisen verkkokaupasta. Kaikista netissä tehdyistä tilauksista toimitetaan heti tilausvahvistus ja valmennusympäristön aktivointilinkki, josta valmennusympäristö on aktivoitavissa heti. Henkilökohtaisissa valmennuksissa toimitetaan tilausvahvistus ja valmennus aloitetaan alkukartoituksella sovittuna ajankohtana. Ajan alkukonsultaatioon voi varata alapuolelta tai ota yhteyttä välilehdeltä.

Valmennuksen aktivoitua saat käyttöösi uusimman tutkitun tiedon progressiivisesta treenaamisesta ja optimaalisesta ravinnosta. Saat kaupanpäälle uutta treenimotivaatiota nopeammin kuin uskoitkaan! Fitvalmennus kehittyy jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Tavoitteenamme on kehittää ja parantaa valmennuksia jatkuvasti, haluamme, että asiakkaistamme tuntuu hyvältä ja lopullinen tavoite myös näyttää hyvältä! Otamme asiakaspalautteet aina huomioon ja toteutamme aina kehittäviä muokkauksia asiakkaiden palautteista. Kiitos kuuluu asiakkaillemme siitä, että autatte parantamaan palveluitamme ja kehittymään. Yhdessä parannamme suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia joka päivä!

Uusia ohjelmia kehitetään jatkuvasti, rekisteröitymällä uutiskirjelistallemme saat ensimmäisten joukossa tietoa uusista valmennuksista, tutkittua treeni- tai ravintotietoa ja tarjouksia.

Kysymyksiä & Palautetta

Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta brändistämme tai tuotteistamme, etkä löytänyt oikeaa vastausta, niin otathan meihin yhteyttä.

Varaa alapuolelta aikasi ilmaiseen valmennuksen alkukartoitukseen ja katsotaan yhdessä minkälainen valmennus tukisi parhaiten sinun henkilökohtaisia tavoitteitasi tai jos sopivaa valmennusta ei löydy, niin räätälöidään sinulle henkilökohtainen valmennus.

Ota yhteyttä chatissa tai varaa ilmainen konsultaatio TÄSTÄ!

Treenaa heti ja maksa myöhemmin

Treenaa heti ja maksa myöhemmin Klarnalla

Nopeat toimitukset treenivarusteille

Nopeat toimitukset 1-2 päivässä

Valmennussovellus

Valmennukset kulkevat aina puhelimessasi

Nopea asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee chatissa Ma-Pe klo 8-17