Siirry sisältöön
🎉 Yli 45 € tilauksiin metallinen shaker kaupan päälle! Klikkaa ja lue lisää!
🎉 Yli 45 € tilauksiin metallinen shaker kaupan päälle! Klikkaa ja lue lisää!
Elämäntapamuutos - asiakastarina

Heidin elämäntapamuutos verkkovalmennuksen avulla - Katso video

Heidin matka kohti terveellisempää elämää alkoi, kun hän liittyi Fitvalmennuksen etävalmennusohjelmaan. Seitsemän kuukautta sitten Heidi asetti itselleen tavoitteet, jotka muuttaisivat hänen elämänsä: painon pudottaminen ja liikunnan tekeminen osaksi arkipäivää.
 

Valmennuksen lähtökohdat

Heidi aloitti valmennuksen tavoitteenaan ihannepaino, mikä oli hänen painonsa viimeksi 20 vuotta sitten. Liikunta tuntui aiemmin velvollisuudelta, ei nautinnolta. Heidin tavoitteena oli löytää ilo liikunnasta ja saavuttaa terveempi elämä.

Valmennuksen sisältö

Fitvalmennuksen henkilökohtianen valmentaja Sandor räätälöi Heidille yksilöllisen etävalmennusohjelman, joka sisälsi monipuolisen ruokavalion, henkilökohtaisen treeniohjelman, säännöllisen kehityksen seurannan ja viikoittaiset etätapaamiset. Kaikki tämä toteutettiin kätevästi Fitvalmennuksen sovelluksen kautta, joka mahdollisti joustavan ja tehokkaan valmennuskokemuksen.
 

Verkkovalmennuksessa saavutetut tulokset

Heidin sitoutuminen ohjelmaan tuotti tulosta. Hän on nyt 15,2 kg kevyempi. Vielä tärkeämpää on, että liikunta on nyt olennainen ja nautinnollinen osa hänen päivittäistä elämäänsä. Heidi on löytänyt uuden rakkauden aktiiviseen elämäntapaan, ja hänen energiatasonsa sekä yleinen hyvinvointinsa ovat parantuneet merkittävästi.

Heidin kokemukset

Heidin muutos on ollut inspiroiva.

“En olisi koskaan uskonut, että liikunnasta voisi tulla minulle näin tärkeä osa elämää. Fitvalmennuksen avulla olen saanut uutta motivaatiota ja voimaa, jotka ovat muuttaneet elämäni”, Heidi kertoo.

Katso alla olevasta videosta, miten Heidi kuvaa muutostaan ja tuntemuksiaan valmennuksen aikana. 

Yhteenveto

Heidi jatkaa edelleen yhteistyötä ja matkaansa Fitvalmennuksen kanssa! Heidin tarina on osoitus siitä, että oikeanlaisella tuella ja omistautumisella voit saavuttaa tavoitteesi ja muuttaa elämäsi. Fitvalmennus tarjoaa kaiken tarvittavan tuen matkallasi kohti terveellisempiä elämäntapoja. Aloita ilmaisella konsultaatiolla tästä!

Edellinen artikkeli Ollin pysyvä muutos | -17kg verkkovalmennuksen avulla
Seuraava artikkeli Kansanedustaja Jouni Ovaskan asiakastarina - Näin yhteistreenit tehostavat harjoitteluani

Lue myös seuraavat artikkelit: