Siirry sisältöön
🎉 Yli 45 € tilauksiin metallinen shaker kaupan päälle! Klikkaa ja lue lisää!
🎉 Yli 45 € tilauksiin metallinen shaker kaupan päälle! Klikkaa ja lue lisää!
TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Alta näet asiakkaidemme kokemuksia ja heidän saavuttamia tuloksia.

Markus S. 

Rasvanpoltto elämäntapamuutos

Markuksen tavoitteena oli puhtaasti rasvanpoltto ja löytää uudet terveelliset elämäntavat. Aloituspaino 108kg ja puolen vuoden jälkeen 92kg. Yhteensä paino putosi siis huikeat -16kg. Valmennuksen myötä urheilu ja uusi ateriarytmi pysyvät jatkossakin osana uutta terveellisempää arkea.

MIKKO L.

 Rasvanpoltto fitvalmennus

Mikon tavoitteena oli aineenvaihdunnan tason palauttaminen kiinteytyminen ja kokonaisvaltainen lihasmassan kasvattaminen. 

”Laurin ammattitaito on ollut kehityksessäni korvaamaton apu. Pidän siitä, että Lauri suunnittelee treeni- ja ruokaohjelmat valmiiksi juuri minun yksilöllisiä tarpeitani varten.
Tämän jälkeen omaksi tehtäväkseni ei jää kuin suorittaa ohjeiden mukaan. Lauri on pitänyt myös hienosti huolen siitä, että ehdin palautua. Lepoviikoista onkin muistuteltu ja ihan aiheesta”, Mikko kertoo.
”Olen itsekin ollut aiemmin useamman personal trainerin asiakkaana, mutta Lauria voin aidosti suositella. Ainoa pieni harmituksen aihe on, etten aloittanut yhteistyötä Laurin kanssa jo aiemmin!”, Mikko jatkaa.

Lue Mikon laajempi asiakastarina täältä --> Mikon asiakastarina

TUOMAS FISKAALI

Lihasmassan kasvatusohjelma

Tehokkaat treenit, laajat ruokavalio-vaihtoehdot, nopea yhteys valmentajaan. Parasta on vuoden aikana muuttuva treeniohjelma! En voi kun suositella! (Verkkovalmennus)

PAAVO ROSBERG

Muodonmuutos painonpudotus, laihdutus ja rasvanpoltto

Paavolle räätälöitiin uusi elämäntapa ja tähän asti paino on pudonnut -22.5kg !

"Tässä vaiheessa voi puhua jo pysyvämmästä elämäntapamuutoksesta. Kiloja on tiputettu tähän aamuun mennessä 22,5 ja kropan koostumus on muuttunut täysin. Jättimäiset kiitokset Fitvalmennus, kun oot saanu musta tän muutoksen irti! 💪💯🙏 Iso suositus kaikille jotka etsii hyvää Personal Traineria!"

Lue Paavon laajempi asiakastarina täältä --> Paavon asiakastarina

TINO VIRTA

Rasvanpoltto 6-viikkoa fitvalmennus

Brutaalit ja muokkaamattomat ENNEN/JÄLKEEN -kuvat, olkaa hyvä.

"Ku lähettii tähä nii sannoin että hei, nyt on maistunu vähä sipe ja dipe ja tullu kylkee. Että voitaisko sulattaa tämä höttö tästä päältä pois, mutta samalla minimoida lihasmassakato. Lauri otti homman haltuu ja teki mulle treeniohjelman ja ruokavalion (molempia helppo noudattaa, eikä tarvinnu nähä nälkää)! 
En ois ikinä pystyny tähä ilman Lauria!"

Katso Tinon koko postaus ja fiilikset tästä!! 

SADE 

Terveellisen ruokarytmin löytäminen 

Saden tavoitteena oli terveellisen ruokailurytmin löytäminen ja progressiivinen treenaaminen.

"Ehdottomasti paras valmennus missä olet ollut, aikaisemmissa valmennuksissa olen polttanut itseni vain loppuun.Ohjelmat oli myös suunniteltu niin, että niiden noudattamista voi jatkaa myös valmennuksen jälkeen."

NOORA K.

Rasvanpoltto ja lihaskasvu

Nooran kanssa aloitettiin henkilökohtainen valmennus luomalla selkeät välitavoitteet projektille. Välitavoitteet saavutettiin hienosti ja Nooralle luodut rutiinit jatkuvat vielä valmennuksen jälkeenkin. 

"Yks tän vuoden parhaista päätöksistä oli treenaamisen aloittaminen, mut ehdottomasti myös se, et päätin lähteä Laurille henkilökohtaiseen valmennukseen. Alkuvuosi tuli hääräiltyä omin päin vähän niitä näitä fiiliksen mukaan, eikä mitään oikeen tuntunu tapahtuvan. Nyt Laurin kanssa on muutama kuukausi henkilökohtasta valmennusta takana ja vielä enemmän edessä. Samaa aikaa fiilis omasta kehittymisestä on se, että meen eteenpäin, kovempaa ku koskaan. Progressiivinen treeniohjelma, just omiin mieltymyksiin sopeutettu ruokavalio ja valmentajan tuki vuorokaudenajasta riippumatta. Mitä muuta sitä vois valmennuksella toivoa? Vahva suositus :-)"

Miko L. 

Verkkovalmennus muutoskuva

Miko hyppäsi mukaan verkkovalmennuksen treenistarttiin ja lähti noudattamaan treeni- ja ravinto-ohjeita vuosisuunnitelman mukaisesti. Tulokset puhuvat puolestaan jo kevätkauden jälkeen. Paino on pudonnut -6kg, vyötärö kaventunut ja samalla rinnan- ja reidenympärys kasvanut!

"Suurin muutos on kuitenkin tapahtunut siinä, että nykyään lepopäivät ovat tylsiä ja treenipäiviä odottaa innolla. Ennen oli toisinpäin!" Miko jatkaa! 

HARRI KREPELIN

Laurin treeni- ja ruokaohjelma toi paljon lisää tehoja omaan harjoitteluuni. Kun pitkään tekee omia treeniohjelmia niin niihin ennen pitkää urautuu, joten odotukseni oli, että uusi taso löytyy - mutta odotukseni paremminkin ylittyivät. Ensinnäkin Laurin suunnittelema progressio sopi minulle hyvin ja toiseksi ruokaohjelma oli selkeästi mietitty ja perustui seurantaan pitkällä tähtäimellä. Kropassa on nyt todella jämäkkä tuntu ja Laurin omat reseptit ovat olleet yllättävän hyviä. Myös unen laatu ja määrä on parantunut kun siirrettiin hiilihydraatteja iltaan. Suosittelen. Tämä äijä osaa.

JUUSO JONNINEN

Valmennuksen treeni- ja ravinto-ohjelmat tukevat todella hyvin omia tavoitteitani. Valmennuksessa huomioidaan hyvin yksilölliset tavoitteet ja ominaisuudet. Valmentajan aktiivinen tuki tuo lisää sisältöä treenaamiseen. Verkkovalmennuksesta huolimatta valmennus tuntuu yksilölliseltä. Tämä on ensimmäinen verkkovalmennus, missä olen kokenut, että treeniohjelma on suunniteltu pitkäjänteisesti tavoitteiden ympärille.

ILMARI NURMINEN

Olen saanut Laurin kanssa liikunnasta ison osan elämääni, eli sen iloa, tavoitteellisuutta, osaamista ja tietenkin tuloksia. Olen kokeillut ennen useiden muiden palveluntuottajien menetelmiä, mutta Laurin konsepti ja osaaminen on ehdottomasti toimivin. Hän on myös tunnettu kuntosalin "mukavin tyyppi" -luonteestaan, jonka kanssa on kaikkien mukava treenata! Sijoita omaan hyvinvointiisi. Se on paras sijoitus. Ilmari Nurminen Töissä Tampereen valtuuston puheenjohtajana sekä kansanedustajana. Laurin tyytyväinen asiakas jo yli vuoden.

RONI OKSANEN

Ennen valmennusta treenasin liian usein ja söin aivan liian vähän, jonka takia kroppani kävi ylikierroksilla koko ajan ja nukuin todella huonosti. Tästä johtuen myös tuloksia ei syntynyt haluamallani tavalla. Treeni- ja ruokaohjelman avulla olen saanut enemmän tasapainoa kaikille näille alueille! Nukun yöt kunnolla, syön tarpeeksi ja vihdoin alkanut näkymään kunnolla tuloksia peilikuvasta. Alussa haastavinta oli syödä kaikki ruoat ja malttaa levätä lepopäivinä, mutta valmennuksen mennessä eteenpäin huomasi nälän tulevan jo ennen seuraavaa ateriaa ja lepopäivän oikeasti tulevan tarpeeseen treeni progression myötä :) Iso kiitos Laurille tuesta valmennuksen aikana, hän kyseli aika ajoin etenemisestä ja hänelle sai aina laittaa viestiä Whatsappilla jos tuli kysyttävää! Voin suositella lämpimästi valmennusta kaikille, aion itse myös jatkaa valmennusta lepoviikon jälkeen!

NIKO H.

Moi Lauri, valmennus alkaa lähestyä loppuaan, joten tilinpäätöksen aika! Kävin juuri ennen ja nyt lopussa InBody-mittauksessa ja tässä tulokset: paino tippui yhteensä 2,7kg, mutta rasvamassa tippui jopa 3,4kg. Dieetistä huolimatta lihasmassa kasvoi 0,4kg 💪🏽 Mielestäni erittäin hyvä lopputulos, kiitos toimivista ohjeista ja tuesta! 👌🏼🙏🏼  (Valmis ravinto-ohjelmat)

 

YHTEENVETO Lisäksi sadat muut asiakkaat. Uskomme, että kuka tahansa pystyy muuttamaan elämäntapansa, kun tahtotila on oikea. Oikea tutkittu tieto yhdistettynä oikeaan tekemiseen, niin tulokset ovat taattuja! Mitkä ovat sinun tavoitteesi? Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä!  Ota yhteyttä tästä! 

Edellinen artikkeli Stressin vaikutus painonhallintaan
Seuraava artikkeli Mikä on proteiinin merkitys lihaskasvussa?

Lue myös seuraavat artikkelit: