Siirry sisältöön
🌞 Kaikki tuotteet -24 % koodilla KESÄ24
🌞 Kaikki tuotteet -24 % koodilla KESÄ24
Tampere parkrun: Hauska ja ilmainen yhteisötapahtuma kaikille

Tampere parkrun: Hauska ja ilmainen yhteisötapahtuma kaikille

Etsitkö hauskaa ja terveellistä tapaa aloittaa viikonloppusi? Etsintäsi voi loppua tähän: parkrun, ilmainen ja viihtyisä viikoittainen 5 kilometrin yhteisötapahtuma! Olitpa sitten kävelijä, hölkkääjä, juoksija tai vain katsoja, parkrun toivottaa kaikki osallistujat tervetulleiksi ympäri Suomea, nyt jo 7 paikkakunnalla: Tampere, Helsinki, Espoo, Jyväskylä, Lahti, Asikkala ja Oulu!

Näin osallistut ParkRun:iin!

Parasta parkrunissa on, että tapahtumaan osallistuminen ei maksa mitään! Ymmärsit oikein, tapahtuma on täysin ilmainen! On kuitenkin tärkeää rekisteröityä ennen ensimmäistä tapahtumaan osallistumista. Tarvitset vain yhden rekisteröitymisen parkruniin, jonka jälkeen voit osallistua mihin tahansa parkrun-tapahtumaan maailmassa. Rekisteröityessä saat skannauskelpoisen viivakoodikopion tapahtumapäivänä. Viivakoodilla saat virallisen ajan juoksustasi!

Vauhti, nautinto ja upea reitti!

Tampere parkrun korostaa, että osallistujat ovat mukana omaksi ilokseen. Juoksijana sinulla ei ole mitään painetta saavuttaa tiettyä aikaa. Tapahtumaan voit osallistua olit sitten kokenut juoksija, tavoittelemassa ennätystäsi tai henkilö, joka nauttii rennosta kävelystä!

Tampere parkrun toivottaa kaikki tervetulleiksi upealle reitille ratinanrannasta aina arboretumille asti. Reitti kulkee pyhäjärven rantaviivaa kauniissa järvimaisemissa. Juoksureitti on tasainen, kaunis ja nopea!

KATSO PARKRUN:IN KAUNIS REITTI VIDEOLTA ALAPUOLELTA

 

Tapahtuma toteutetaan vapaaehtoistyöllä

Tampere parkrun toteutuu vapaaehtoisten ponnistelujen ansiosta. Tapahtuma on täysin vapaaehtoisten järjestämä ja pyörittämä. Tampere parkrun ei ole pelkästään juoksutapahtuma, vaan se on yhteisöllinen kokoontuminen, joka edistää kuntoa. 

Milloin ja missä ParkRun järjestetään?

Merkitse kalenteriisi päivä ja valmistaudu sitomaan juoksukengät! Tampere parkrun odottaa sinua joka lauantai klo 9.30 Ratinanniemellä. Halusitpa sitten haastaa itsesi, viettää laatuaikaa ystävien ja perheen kanssa tai vain nauttia eloisasta ilmapiiristä, Tampere parkrun on place to be! Liity joukkoon ja ole osa tätä upeaa yhteisötapahtumaa Tampereella!

 Lue tapahtumasta lisää täältä!

Haluatko pistää ennätyksesi uusiksi ParkRunissa?

Nyt siihen on loistava mahdollisuus! Tutustu maajoukkuejuoksija Jarkko Järvenpään suunnittelemaan harjoitusohjelmaan TÄSTÄ! Löydät juoksuvalmennus sivun alalaidasta myös ParkRun testijuoksun tavoiteaika taulukon! 

Edellinen artikkeli Tehokkaampi kuminauhatreeni - Näin vältät yleisimmät virheet
Seuraava artikkeli Onko juokseminen vaikeaa? - MTV3 Niina ja Lore lähtivät juoksukouluun

Lue myös seuraavat artikkelit: