Siirry sisältöön
🎉 Yli 45 € tilauksiin metallinen shaker kaupan päälle! Klikkaa ja lue lisää!
🎉 Yli 45 € tilauksiin metallinen shaker kaupan päälle! Klikkaa ja lue lisää!

Kaikki arvostelut

Based on 47 reviews
72%
(34)
19%
(9)
6%
(3)
0%
(0)
2%
(1)
J
Vetoremmit
Jarkko Lilja
Vetoremmit

Hyvä tuote. Pitävä grippi ja mukava rannetta vasten.

Suosittelen

Harjoitukset ovat olleet tehokkaita ja monipuolisia, valmennus myös motivoi säännölliseen treenaamiseen. Iso suositus jos tavoitteena kehittää omaa juoksua👍

Tähän asti ei ole ollut vielä yhtäkään tylsää lenkkiä. Lenkit ovat sopivan kestoisia, jotta kerkiää sovittamaan kiireiseenkin päivään! Vaikka ohjelmassa jää pari päivää jälkeen niin on helppoa vaan jatkaa siitä mihin jäi!

Tehokas ja monipuolinen

Monipuolinen treeniohjelma!

Fitvalmennuksen juoksuohjelma

Fitvalmennuksen juoksuohjelma osoittautui erinomaiseksi ja todella innostavaksi. Kovat harjoitukset tukivat täydellisesti asetettuja tavoitteita. Iso peukku, ja treenit jatkuu Fitvalmennuksen opein 💪

Motivoi harjoittelemaan säännöllisesti ja oikein

Fitvalmennusta on helppo käyttää ja päivittäin automaattisesti puhelimeen ja älykelloon ilmaantuvat harjoitukset motivoivat tekemään. Fitvalmennuksessa on harjoitusten lisäksi paljon hyviä vinkkejä esimerkiksi tekniikan parantamiseen. Suosittelen.

Puolimaraton ohjelma

Ohjelma on tuntunut hyvältä ja monipuoliselta. Kivoja vetotreenejä ja perus lenkkejä. Motivaatio ja into lisääntyy vaan ohjelman edetessä. Jarkolta on hyvät videot ja ohjeistukset lisäksi.
Vahva suositus !!!!

Toimiva jumppakuminauhasetti

Näppärä setti kotiharjoitteluun. Toimii monipuolisesti harjoittelussa ja vastuksen säätö on helppoa.

J
Vetoremmit
Jani H.

Hyvät vetoremmit

Monipuoliset ja kattavat ohjeet ja kuvaukset. Pidin siitä, että ohjelmassa kerrotaan miksi kyseessä oleva ateria tulisi syödä ja milloin. Oman kehityksen seuranta oli myös helppoa.

J
Vuosivalmennus
Jarkko S.
verkkovalmennus

Kunto parantunut ja esim. Penkkitulos noussut 100kg:sta 120 kiloon. Ihan kivasti vuodessa.

Tulee treenattua paremmin, kun on hyvät ohjelmat.

jumppakuminauha-setti-5kpl

Erittäin hyvä valmennus ja kuminauhat ovat mahtavat treenaamiseen!

fit-home-kotitreeni-valmennus

Harmikseni huomasin, että treeni oli vasta-alkajalle aika kova suoritus. Ensimmäisen kahden viikon aikana en saanut vielä edes puhdasta suoritusta tehtyä. Harjoitteet eivät missään nimessä olleet huonoja, mutta tämä kuntoilija tarvitsee ensin jaksavuutta ja notkeutta, jotta voin varsinaisesti hyödyntää ohjausta. Video-opaste harjoiteliikkeestä on hyvä, sillä asiasta tietämätön ei saata pelkän suoritusnimen perusteella käsittää, mitä pitäisi tehdä.

Positiivisen johtopäätöksen voi vetää sille, että melko yksinkertaisellakin harjoittelutavalla voi päästä ajan kanssa ihan hyvään kuntoon. Tavoitetta ja vastusta voi helposti nostaa kehityksen myötä.

Suosittelen ohjelmaa sellaiselle, joka jaksaa jo liikkua niin paljon, että saa vedettyä treenin läpi, mutta kaipaa opastusta liikkeisiin ja harjoitteisiin.

puolimaraton-ohjelma

Hyvä laadukas ohjelma,hyviä vetotreenejä,ei "roskakilometrejä"pitää motin kovana kun kehitystä tulee nopeasti! Laadusta kertoo että vammoja ei ole ollut ja jaksaa treenata into piukassa! Ja eiköhän Jarkon tulokset puhu puolestaan kuinka hyvä koutsi mies on,aina saa jeesiä jos jos jokun asia mietityttää ja haluaa varmuuden tekemisen,ohjeistus tulee nopsaan. Yhteenvetona koko setti loistava ja Lauri myös heti auttamassa jos jotain epäselvyyttä ilmenee ohjelmissa! Täys kymppi kokonaisuudelle!!

ilmainen-treeniohjelma-kokeile-21-paivaa-ilman-sitoutumista

Kiitos hienosta mahdollisuudesta. Olen tehnyt liikkeitä joka päivä. Olen notkeampi kuin ennen. Se on mahtavaa. Kiitos.

fit-home-kotitreeni-valmennus

Erittäin hyvät kuminauhat koti treeneihin! Ja kotitreeni valmennus on yksi parhaimmista mitä olen kotitreeninä kokeillut. Erityisesti tykkään selkeistä videoista ja ohjeista. Suosittelen!

fit-home-kotitreeni-valmennus

ihan mukavat treenit mutta en kokenut kuminauhatreeniä ihan omakseni. perinteinen tyyli on enemmän minun juttuni.

M
Nilkkatuki
Mikko T.
nilkkatuki

Erittäin hyvä nilkkatuki rajuja suunnonmuutoksia vaativiin harrastuksiin. Ja vieläpä hyvään hintaan!

rasvanpoltto-ruokavalio

Applikaatio ja sen käyttö oli positiivinen yllätys. Sitä kautta helppo seurata painon muutosta. Ruokavalio oli hyvin rakennettu ja siinä oli laajalti eri vaihtoehtoja mistä valita. Olisin kuitenkin toivonut, että myös ruokavalio olisi tallennettavissa pdf muodossa, itse koen tiedoston käyttämisen nopeampana tapana kuin applikaatiosta reseptin etsimisen. Muutoin olen ollut kovin tyytyväinen! Myös apua saa heti pyydettässä. Kiitos!

puolimaraton-ohjelma

Hyvä ohjelma! Sisältää tehotreenejä ja kevyempää tekemistä hyvässä suhteessa,videot kivä piriste,hyviä vinkkejä joilla saa treeneistä enemmän irti!

rasvanpoltto-ruokavalio

Muuten todella hyvä ja selkeä valmennus. Ainoa miinus puoli on se, että viikko tolkulla on aina sama lounas ja päivällis vaihtoehdot ovat myös aika rajalliset. Myöskään viikon ostoslista pdf - tiedosto ei aukea.
Enemmän lounas ja pöivällisvaihtiehtoja, niin antaisin 5 tähteä!

henkilokohtainen-valmennus

Löysin vahingossa Fitvalmennuksen sivut ja hetken mielijohteesta laitoinkin chatissa viestiä, jonka jälkeen sovittiin puhelintapaaminen. Puhelun jälkeen otin ruokavalio ohjelman, josta innostuin niin että halusin myös treeni ohjelman. Olen ollut ties kuinka monella erilaisella ruokavaliolla/ treeniohjelmilla eikä niistä ole mitään muutosta tullut. Mutta nykyisellä, jonka Sandor teki on tullut tuloksia. :))
Varmaan johtuu siitä että chatin avustuksella saa apua jos tarvitsee ja vastaus tulee nopeasti. Valmentaja on todella kannustava ja ystävällinen. Se auttaa jatkamaan täysillä ohjelmaa loppuun asti ! Kyllä voin suositella Fitvalmennusta muillekin :))

vastuskuminauha-kahvoilla

Hajosi reilussa kuukaudessa

J
Ravinto-ohjelmat
Juha-Matti L.
rasvanpoltto-ruokavalio

Ruokaohjeet on toimineet ja ovat hyviä. Muutama kilo jo pudonnut. Mutta aplikaatio itsessään on aika pettymys, enkä sitä enää käytä. Sen käyttö on aivan liian kankeaa. Kalenterinäkymässä on + painike, miksi siitä ei voi valita meneekö päivä treenipäivänä vai lepopäivänä. Samalla idealla voisi valita eri ruuat listasta. Lista ruuista on epäselvä. Yhden valikon alle aamupalat, toisen alle lounaat, kolmannen päivälliset yms. Siis vaihtoehdot. Nyt ne on vain yhdessä pitkässä listassa. Olisi kätevä kun voisi valita viikon ruuat etukäteen ja siitä tulisi yhteenveto mitä ostaa kaupasta. Siis ideana että valitsen aamupalaksi smoothien 6 päivälle, yhdelle jonkun muun, sama kaikkien ruokien kohdalla ja sitten ohjelma kertoo montako g/kpl pitää mitäkin asiaa ostaa. Veden juonnista ei ole mielestäni mainintaa. Ylipäätään kokonaisuus hieman sekava, mutta huomaan että asiat on hyvin ajateltu, toteutus vaan ainakin omaan aiempien aplikaatioiden käyttöön pohjautuen on melko huono. Pienellä viilauksella siitä saisi toimivan.

Moikka Juha-Matti! Kiitos rakentavasta palautteestasi ja hienoa, että olet saanut jo kehitystä aikaiseksi!
Päivitimme nyt ruokavalioon yhden valikon alle kaikki ruokavaihtoehdot / per ateria juuri toivomallasi tavalla.
Kehitämme myös parempaa kauppalistaominaisuutta!
Mukavaa päivää!
-Fitvalmennus tiimi

Maksa ostoksesi joustavasti

Meillä käy Klarna, Epassi, Smartum, Edenred ja Tyky!

Nopeat toimitukset treenivarusteille

Nopeat toimitukset 1-2 päivässä

Valmennussovellus

Valmennukset kulkevat aina puhelimessasi

Nopea asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee Ma-Pe klo 8-17