Siirry sisältöön
100% tyytyväisyystakuu
100% tyytyväisyystakuu
Paras nettivalmennus -Fitvalmennus

Millainen on hyvä nettivalmennus?

Kun valmennukseen lähdetään, odotetaan luonnollisesti usein näkyvää muutosta. Nettivalmennusten tavoitteena on parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä saada aikaan parempi suorituskyky ja fyysinen kehitys. Muita tärkeitä kehityksen kohteita ovat nouseva vireystaso, parempi unen laatu ja henkisen puolen kehitys. Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu monesta asiasta ja kaikki tämä on pyritty huomioimaan laadukkaissa nettivalmennuksissa. 

Kaikki Fitvalmennuksen nettivalmennukset ovat moneen kertaa testattuja, menestyneitä ja toimivia valmennuksia. Ohjelmia päivitetään viikoittain, jotta ohjelmat saadaan vastaamaan aina parasta mahdollista. Fakta on kuitenkin se, että selkeät muutokset vaativat todellista halua parantaa omaa elämänlaatua ja tehdä töitä tarvittaessa pidempäänkin, jotta lopullinen tavoite saavutetaan. Suuret muutokset eivät tapahdu sormia napsauttamalla, vaan vaativat tahtoa ja itsekuria pysyä ennalta laaditussa suunnitelmassa. 

MIKSI NETTIVALMENNUS TOIMII?

Nettivalmennuksen tavoitteena on se, että vaikka valmentaminen tapahtuu etänä, saat parhaan mahdollisen kokemuksen laadukkaiden opetusvideoiden, valmentajan tuen ja muun materiaalin avulla. Näin sai alkunsa myös Fitvalmennuksen nettivalmennukset, jotka edustavat minua, arvojani sekä tapaani elää ja valmentaa. 

Hyvä nettivalmennus saa oikeasti aikaan tuloksia. Tarvittaessa ohjelmia voidaan personoida myös asiakkaan tarpeiden mukaan sekä kysymyksiin vastataan ja mahdolliset ongelmat ratkaistaan. 

Valmennukset tapahtuvat asiakkaalle ilmaisessa valmennus-sovelluksessa, jossa ohjelmiin voidaan tehdä yksilöityjä muutoksia. Tärkeintä on, että valmennus ei ole ohjelmat käteen pakettivalmennus, vaan aina saa olla yhteydessä valmentajaan ja yksilöityjä muutoksia toteutetaan tarvittaessa ohjelmiin. 

KENELLE NETTIVALMENNUS SOPII?

Sukupuolella tai iällä ei ole merkitystä, kunhan mielessä on kirkkaana selkeä päämäärä, joka voidaan saavuttaa niin henkisesti kuin fyysisesti. Päämäärä on tärkeä, koska ohjeet toimivat vain, jos niitä noudattaa. Fitvalmennuksen nettivalmennukset ovat palvelleet useita kuntosali nettivalmennuksena, mutta olemme räätälöineet nettivalmennuksia myös kotitreeneihin. Lähtötasollasi ei ole merkitystä. Voit tutustua erilaisten asiakkaiden tavoitteisiin ja tuloksiin asiakkaiden kokemuksia  välilehdeltä tai klikkaamalla TÄSTÄ. 

Edellinen artikkeli Lihasmassan kasvatuksen perusteet
Seuraava artikkeli Carb cycling eli hiilihydraattien kierrätys

Lue myös seuraavat artikkelit: