Millainen on hyvä nettivalmennus?

Kun valmennukseen lähdetään, odotetaan luonnollisesti usein näkyvää muutosta. Nettivalmennusten tavoitteena on parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä saada aikaan parempi suorituskyky ja fyysinen kehitys. Muita tärkeitä kehityksen kohteita ovat nouseva vireystaso, parempi unen laatu ja henkisen puolen kehitys. Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu monesta asiasta ja kaikki tämä on pyritty huomioimaan laadukkaissa nettivalmennuksissa. 

Kaikki Fitvalmennuksen nettivalmennukset ovat moneen kertaa testattuja, menestyneitä ja toimivia valmennuksia. Ohjelmia päivitetään viikoittain, jotta ohjelmat saadaan vastaamaan aina parasta mahdollista. 

Fakta on kuitenkin se, että huikeat muutokset vaativat voimakasta henkistä tahtoa eli todellista halua parantaa omaa elämänlaatua ja tehdä töitä tarvittaessa pidempäänkin, jotta lopullinen tavoite saavutetaan. Suuret muutokset eivät tapahdu sormia napsauttamalla, vaan vaativat tahtoa ja itsekuria pysyä ennalta laaditussa suunnitelmassa. 

MIKSI NETTIVALMENNUS TOIMII?

Ajatus valmennuksesta, joka sisältää kaiken sen, mitä itse valmennukselta vaadin. Lopullisena tavoitteena se, että vaikka valmentaminen tapahtuu etänä, saat parhaan mahdollisen kokemuksen laadukkaiden opetusvideoiden, valmentajan tuen ja muun materiaalin avulla. Näin sai alkunsa Fitvalmennus, joka edustaa minua, arvojani sekä tapaani elää ja valmentaa. 

Hyvä nettivalmennus on sellainen, joka oikeasti saa aikaan tuloksia. Vielä parempi nettivalmennus taas on sellainen, joka myös oikeasti saa aikaan tuloksia, mutta ohjelmiin voidaan personoida muutoksia asiakkaan tarpeiden mukaan sekä kysymyksiin vastataan ja mahdolliset ongelmat ratkaistaan. 

Valmennukset tapahtuvat asiakkaalle ilmaisessa valmennus sovelluksessa, jossa ohjelmiin voidaan tehdä yksilöityjä muutoksia. Tärkeintä on, että valmennus ei ole ohjelmat käteen paketti valmennus, vaan aina saa olla yhteydessä valmentajaan ja yksilöityjä muutoksia voidaan tarvittaessa toteuttaa. 

KENELLE NETTIVALMENNUS SOPII?

Sukupuolella tai iällä ei ole merkitystä, kunhan mielessä on kirkkaana selkeä päämäärä, joka voidaan saavuttaa niin henkisesti kuin fyysisesti. Päämäärä on tärkeä, koska ohjeet toimivat vain, jos niitä noudattaa. Fitvalmennuksen nettivalmennukset ovat palvelleet useita kuntosali nettivalmennuksena, mutta olemme räätälöineet nettivalmennuksia kotitreeneihin ja myös muihin poikkeusoloihin. Lähtötasollasi ei ole merkitystä. Voit tutustua erilaisten asiakkaiden tavoitteisiin ja tuloksiin asiakkaiden kokemuksia  välilehdeltä tai klikkaamalla TÄSTÄ.