Siirry sisältöön
🎉 Yli 45 € tilauksiin metallinen shaker kaupan päälle! Klikkaa ja lue lisää!
🎉 Yli 45 € tilauksiin metallinen shaker kaupan päälle! Klikkaa ja lue lisää!

YRITYKSILLE

Liikuntaa ja hyvinvointia yrityksille -Tampere & Online

Ota yhteyttä

Liikuntapalvelut yrityksille – Lisää henkilöstön hyvinvointia ja tehokkuutta!

Kukoistava yritys alkaa terveestä henkilöstöstä. Tarjoamme ainutlaatuisen liikuntapalvelun, joka tuo yrityksesi ja työntekijäsi lähemmäksi huippukuntoa ja parempaa suorituskykyä. Tarjoamme liikuntapalveluita yrityksille Tampereella sekä Online valmennuksina koko Suomen laajuisesti! Tervetuloa mukaan matkalle kohti terveempää ja onnellisempaa työympäristöä!

Miksi valita meidät:

  1. Valmennussovellus työntekijöidesi käyttöön: Saat käyttöösi maailmanluokan valmennusapplikaation. Esimerkiksi Juoksuvalmennus on suunniteltu yhdessä maajoukkuejuoksijoiden kanssa. Tämä applikaatio auttaa työntekijöitäsi asettamaan ja saavuttamaan tavoitteet, edistäen samalla terveyttä ja kuntoa.

  2. Räätälöidyt liikuntasuunnitelmat: Tarjoamme henkilöstöllesi tarvittaessa yksilöllisiä liikuntasuunnitelmia, jotka sopivat heidän aikatauluihin ja kuntotasoon. Näin varmistetaan, että jokainen työntekijä voi hyötyä liikunnasta.

  3. Asiantuntevat valmentajat: Tiimissämme on kokeneita valmentajia, jotka auttavat työntekijöitäsi saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen. Valmennuksemme kattavat kaiken juoksusta voimaharjoitteluun ja liikkuvuuteen.

  4. Henkilöstön hyvinvoinnin edistäminen: Investointi henkilöstön hyvinvointiin on investointi yrityksesi menestykseen. Liikunnan avulla voimme vähentää sairauspoissaoloja, lisätä tuottavuutta ja luoda positiivista yrityskulttuuria.

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä meihin tänään ja anna yrityksellesi etulyöntiasema tarjoamalla henkilöstöllesi liikuntapalvelut, jotka parantavat heidän terveyttään ja hyvinvointiaan. Yhdessä voimme rakentaa vahvemman ja terveemmän tulevaisuuden.

Tervetuloa kohti menestyksellisempää ja terveellisempää yritystäsi!

Pyydä tarjousta halutunlaisesta palvelukokonaisuudesta: info@fitvalmennus.fi

Maksa ostoksesi joustavasti

Meillä käy Klarna, Epassi, Smartum, Edenred ja Tyky!

Nopeat toimitukset treenivarusteille

Nopeat toimitukset 1-2 päivässä

Valmennussovellus

Valmennukset kulkevat aina puhelimessasi

Nopea asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee Ma-Pe klo 8-17