Yleiset kysymykset

Kauanko valmennus kestää? 

  • Henkilökohtaisen valmennuksen kesto on alkaen 2kk riippuen alkukartoituksella asetetuista tavoitteista.
  • Treeniohjelmat on suunniteltu 7 viikon treenijaksoihin, mutta voit jatkaa ohjelman toteutusta myös pidempään huoletta. Ohjelmiin on huomioitu treenin ja levon sopiva suhde sekä ohjeet, jos jatkat ohjelmia pidempään. Ainoa syy, miksi vaihtaisit ohjelmaa on saada lihaksille ajoittain uutta kasvuärsykettä.
  • Valmiiden ravinto-ohjelmien noudattamisella ei ole aikarajaa. Voit aina asteittain 7-viikon kierron jälkeen laskea, nostaa tai ylläpitää kaloreita tavoitteidesi mukaan. Esimerkiksi jos tavoitteenasi on kasvattaa lihasta, vaihda 7 viikon kierron jälkeen isomman painoluokan ohjelmaan, jos taas tavoitteena on edelleen kiinteytyminen tai painon pudotus ja paino ei enää putoa, suosittelemme vaihtamaan alemman painoluokan ohjelmaan. Ohjelmaa ei kannata kuitenkaan päivittää, jos paino laskee / nousee edelleen nykyisellä ohjelmalla. Jos valinta tuntuu vaikealta ole rohkeasti yhteydessä sivuston Chatilla tai WhatsApp viestillä niin katsotaan yhdessä!

  Millainen valmennusympäristö on?

  Kaikki valmennukset toteutetaan asiakkaalle ilmaisessa suljetussa valmennus-sovelluksessa. Kun valmennusympäristö on asennettu puhelimen kotinäyttöön, ei sinun tarvitse kirjautua näkymään aina uudestaan, vaan omat valmennuksesi kulkevat mukanasi puhelimessa paikasta riippumatta. Ohjelmat ja päivitykset päivittyvät valmennusympäristöön. Valmennusympäristöstä löytyy myös videot ja kirjalliset ohjeet valmennuksessa käytettäviin treenitekniikoihin.

  Valmennusympäristön aktivointilinkki saapuu sähköpostiin pian tilauksen hyväksymisen jälkeen. Valmennusympäristössä on tarkemmat ohjeet siitä, kuinka valmennusympäristön saa asennettua puhelimen kotinäyttöön. 

  Kenelle verkkovalmennukset ovat tarkoitettu?

  • Verkkovalmennukset ovat tarkoitettu tavoitteellisesti treenaaville henkilöille, jotka todella haluavat saavuttaa tavoitteensa. 
  • Verkkovalmennuksessa tarvitset vain itsekuria ja tahtoa saavuttaa tavoitteesi sekä muuttaa elämäsi, niin saavutat 100% varmuudella tuloksia. 
  • Treenivideot sijaitsevat suljetussa valmennusympäristössä, jonne saat heti pääsyn sähköpostitse lunastettuasi valmennuksen. Pääset aloittamaan treenit heti halutessasi.

  Kenelle henkilökohtainen valmennus on tarkoitettu ja mitä se sisältää? 

  • Henkilökohtainen sopii sinulle, jos verkkovalmennukset eivät vastaa tavoitteitasi ja haluat juuri sinua varten räätälöidyn paketin.
  • Tarvitset apua tavoitteiden asettamisessa ja suunnittelussa. Teemme yhdessä selkeän suunnitelman ilmaisella alkukartoituksella enne yhteistyön aloittamista.
  • Asiakkaan toiveiden mukaan suunnitellut ravinto- ja treeniohjelmat. 
  • Valmennuksessa katsotaan liikeradat tarvittaessa kuntoon. Lisäksi saat tueksesi liikepankin, joka sisältää videot ja kirjalliset ohjeet treeniohjelman liikkeistä.
  • Liikkuvuusharjoitteet ja kehonhuolto
  • Kehityksen tueksi viikottaiset tsekkaukset ja raportit.
  • Ohjelmaan tehtävät muutokset, jos emme edisty suunnitellun tavoitetahdin mukaisesti.
  • WhatsApp tuki 24/7 ja kysymyksiin vastaus. 

  Jos valinta tuntuu edelleen hankalalta ole yhteydessä sivuston WhatsAppilla, Messenger chatilla tai sähköpostilla niin katsotaan yhdessä!

  Mitä tarvitsen valmennuksiin?

  Verkkovalmennusten treeniohjelman noudattamiseen tarvitset kuntosalikortin. Perus kuntosali on riittävä ohjelman noudattamiseen, mutta annan kuitenkin mielelläni suosituksia kuntosalin valinnassa. Valmennukset toimivat verkkopohjalla ja ovat aina käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta puhelimellasi ja tietokoneellasi!

  Valmennukset sisältävät videoselosteet ja kirjalliset ohjeet. Valitset vain sinun aikatauluun sopivan valmennuksen treenimäärien mukaan 3, 4 tai 5 kertaa viikossa. Jos arkesi on kiireistä 3 treeniä viikossa on sinulle ideaali. 

  Ravinto-ohjelmien noudattamiseen tarvitset aluksi vaa'an, jolla punnitset ruokasi. Ohjelmia voi noudattaa myös ilman ruokien punnitsemista, mutta aluksi vaaka toimii hyvänä ohjaavana apurina, joka auttaa ymmärtämään, kuinka paljon syöt / tulisi oikeasti syödä. 

  Mitä jos en saavuta tuloksia?

  • 100% tyytyväisyystakuu ja varmasti saavutetut tulokset. Jos noudatat ostamaasi ohjelmaa, etkä silti saavuta tuloksia, voit olla yhteydessä minuun, niin tehdään ohjelmaan sinulle tarvittavat muutokset.

  Tilaus

  • Kaikki ohjelmat voi ostaa suoraan verkosta.
  • Maksutapoina voit käyttää klarnaa, paypalia, maksukorttia sekä muita yleisiä maksutapoja. Lisäksi voit hyödyntää maksutapoina liikuntaseteleitä. Lisätietoja liikuntaseteleiden hyödyntämisestä TÄSTÄ!

  Tilauksen toimitus

  1. Verkkovalmennuksissa toimitusaika on heti tilauksen suorittamisen jälkeen. Henkilökohtaisessa valmennuksessa edetään asiakkaan toiveiden mukaisen aloitus aikataulun mukaan, aloitus aikataulu määritetään ilmaisella aloitus tapaamisella. 

  2. Vahvistus: Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

  3. Toimituskulut: Ei toimitus- tai muita piilokuluja.

  4. Reklamaatiot, palautukset ja takuu: Takaamme, että tilaamasi tuotteet ovat
  toimitusvaiheessa virheettömiä. Mikäli saat viallisen tai virheellisesti toimitetun tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun (info@fitvalmennus.fi) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.
  Myynnissä kuluttajalle (yksityishenkilö) pätee kuluttajalain myötä se, että Fitbite Finlandin tulee joko korjata virhe tai rekisteröidä toimitus uudelleen ilman, että siitä tulee asiakkaalle kustannuksia.