FAQ / Usein kysytyt kysymykset

Löydät tältä sivulta UKK eli usein kysytyt kysymykset. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan meihin yhteyttä chatissa.

Kauanko valmennukset kestävät?

Henkilökohtaisen valmennuksen vähimmäiskesto on alkaen 2kk. Riippuen alkukartoituksella asetetuista tavoitteista, valmennus voi kestää jopa useita kuukausia. Valmennuksen enimmäiskestolle ei ole ylärajaa. Pääset tuotekuvaukseen tästä.

Verkkovalmennuksien kestot vaihtelevat valmennuksen mukaan. Kaksi suosittua verkkovalmennustamme ovat Hyvinvointivalmennus & Verkkovalmennus miehille. Löydät valmennusten starttipäivät ja kestot valmennusten tuotekuvauksesta.

Treeniohjelmat on suunniteltu 7-viikon treenijaksoihin, joten ohjelmat ovat käytössäsi tämän ajan. Voit jatkaa ohjelman toteutusta myös pidempään huoletta. Ohjelmiin on huomioitu treenin ja levon sopiva suhde sekä ohjeet, jos jatkat ohjelmia pidempään. Ainoa syy, miksi vaihtaisit ohjelmaa on saada lihaksille ajoittain uutta kasvuärsykettä.

Valmiiden ravinto-ohjelmien noudattamisella ei ole aikarajaa. Valmennus on näkyvissä 7-viikkoa, mutta voit aina asteittain 7-viikon kierron jälkeen laskea, nostaa tai ylläpitää kaloreita tavoitteidesi mukaan. Esimerkiksi jos tavoitteenasi on kasvattaa lihasta, vaihda 7 viikon kierron jälkeen isomman painoluokan ohjelmaan, jos taas tavoitteena on edelleen kiinteytyminen tai painon pudotus ja paino ei enää putoa, suosittelemme vaihtamaan alemman painoluokan ohjelmaan. Ohjelmaa ei kannata kuitenkaan päivittää, jos paino laskee / nousee edelleen nykyisellä ohjelmalla. Pääset ravinto-ohjelmiin tästä!

Millainen valmennusympäristö on?

Kaikki valmennukset toteutetaan asiakkaalle ilmaisessa suljetussa Traindan valmennus-sovelluksessa. Kun valmennusympäristö on asennettu puhelimen kotinäyttöön, ei sinun tarvitse kirjautua näkymään aina uudestaan, vaan omat valmennuksesi kulkevat mukanasi puhelimessa paikasta riippumatta. Ohjelmat ja päivitykset päivittyvät valmennusympäristöön. Valmennusympäristöstä löytyy myös videot ja kirjalliset ohjeet valmennuksessa käytettäviin treenitekniikoihin.

Valmennusympäristön aktivointilinkki saapuu sähköpostiisi pian tilauksen hyväksymisen jälkeen. Pääset linkistä luomaan oman henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Kaikki valmennuksen päivitykset päivittyvät puhelimeesi!

Kenelle verkkovalmennukset ovat tarkoitettu?

Verkkovalmennukset ovat tarkoitettu henkilöille, jotka todella haluavat saavuttaa tavoitteensa. 

Verkkovalmennuksessa tarvitset vain itsekuria ja tahtoa saavuttaa tavoitteesi sekä muuttaa elämäsi, niin saavutat 100% varmuudella tuloksia. Treenivideot sijaitsevat suljetussa valmennusympäristössä, jonne saat heti pääsyn sähköpostitse lunastettuasi valmennuksen. Pääset aloittamaan treenit heti halutessasi.

Kenelle henkilökohtainen valmennus on tarkoitettu ja mitä se sisältää?

Autamme tavoitteiden asettamisessa ja suunnittelussa. Teemme yhdessä selkeän suunnitelman ilmaisella alkukartoituksella enne yhteistyön aloittamista.

Henkilökohtainen sopii sinulle, jos verkkovalmennukset eivät vastaa tavoitteitasi ja haluat juuri sinua varten räätälöidyn paketin. Pääset valmennukseen tästä!

Mitä tarvitsen valmennuksiin?

Valmennus räätälöidään aina sinun tarpeidesi mukaan. Valmennukset voidaan toteuttaa ulkoilmassa, salilla tai kotitreeninä.

Netti- verkkovalmennukset toimivat yhteislähtönä. Tavoitteistasi riippuen voit tehdä treenit kotona, ulkona tai kuntosalilla. Ota tavoitteesi huomioon valmennuksen valinnassa. Lue oikean verkkovalmennuksen valinnasta tarkemmin tästä!

Valmiin treeniohjelman noudattamiseen tarvitset kuntosalikortin. Perus kuntosali on riittävä ohjelman noudattamiseen, mutta annan kuitenkin mielelläni suosituksia kuntosalin valinnassa. Valmennukset toimivat verkkopohjalla ja ovat aina käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta puhelimellasi ja tietokoneellasi!

Ravinto-ohjelmien noudattamiseen tarvitset aluksi vaa'an, jolla punnitset ruokasi. Ohjelmia voi noudattaa myös ilman ruokien punnitsemista, mutta aluksi vaaka toimii hyvänä ohjaavana apurina, joka auttaa ymmärtämään, kuinka paljon syöt / tulisi oikeasti syödä. Pääset ravinto-ohjelmiin tästä!

Mitä jos en saavuta tuloksia?

Olemme varmoja, että saavutat tuloksia. Siksi valmennuksissamme on 100% tyytyväisyystakuu. Jos noudatat ostamaasi ohjelmaa, etkä silti saavuta tuloksia, voit olla yhteydessä meihin, niin tehdään ohjelmaan sinulle tarvittavat muutokset.

Tilauksen tekeminen

Kaikki ohjelmat voi ostaa suoraan verkkokaupasta.

Maksutapoina voit käyttää liikuntaseteleitä, klarnaa, paypalia, maksukorttia sekä muita yleisiä maksutapoja.

Voit hyödyntää maksutapoina liikuntaseteleitä. Maksuohjeet ja lisätietoja liikuntaseteleiden hyödyntämisestä TÄSTÄ!

Valmennuksen toimitus

1. Verkkovalmennuksissa toimitusaika on heti tilauksen suorittamisen jälkeen. Henkilökohtaisessa valmennuksessa edetään asiakkaan toiveiden mukaisen aloitus aikataulun mukaan, aloitus aikataulu määritetään ilmaisella aloitus tapaamisella. 

2. Vahvistus: Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.

3. Toimituskulut: Ei toimitus- tai muita piilokuluja.

4. Reklamaatiot, palautukset ja takuu: Takaamme, että tilaamasi tuotteet ovat
toimitusvaiheessa virheettömiä. Mikäli saat viallisen tai virheellisesti toimitetun tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun (info@fitvalmennus.fi) mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.
Myynnissä kuluttajalle (yksityishenkilö) pätee kuluttajalain myötä se, että Fitbite Finlandin tulee joko korjata virhe tai rekisteröidä toimitus uudelleen ilman, että siitä tulee asiakkaalle kustannuksia.